Filosofiske betraktninger

Jeg tror at i denne globaliserte verden, med et stort fokus på bunnlinje, må vi i større grad tørre å ”tenke med hjertet”, som Antoine de Saint-Exupéry sier det i sin bok Den lille Prins:”Kun med hjertet kan man se riktig. Det vesentlige er usynlig for øyet.” www.innovasjon11.no

fredag 14. oktober 2011

Gruppecoaching - noe for deg, eller for teamet ditt? Vekst og utvikling!

Er gruppecoaching noe for deg og ditt team?

Gruppecoaching og selv-/utvikling!

For de som ønsker bedre kontroll over eget liv!

Allerede på slutten av det annet århundre så den romerske keiser Marcus Aurelius verdien av å ha en samtalepartner som et verktøy til personlig vekst gjennom erkjennelse og bevisstgjøring.

Han sa: Skam deg ikke over å ta imot hjelp. Er du halt kan du ikke klatre alene opp på muren; en annen må hjelpe deg”.

Marcus Aurelius talte til seg selv for å styrke sitt eget indre liv. Han ønsket å ansvarliggjøre seg selv overfor den oppgave han hadde som hersker over jordens største rike, i en tid da han så forfall og utgliding true samfunnet.

Det er ikke vanskelig å trekke paralleller til den tid vi lever i dag. Lederrollen, enten du er romersk hersker, mellomleder i en liten bedrift eller øverste leder for et storkonsern, er kompleks og stiller sterke krav til deg som mennesker.

Mange ledere opplever at coaching gir god effekt i en travel hverdag. Det handler for mange om selvutvikling, og mot til å utfordre seg selv.

Coaching-grupper handler også om å bygge nettverk, og få et sted med likesinnede til erfaringsoverføring og kompetansebygging.

COACHING?
Hvem?
Lederteam, grupper og organisasjoner,
 som ønsker endring og selv-/utvikling!
Individuelt, i gruppe og/eller i kombinasjon! 
Hva?
Frigjøre ditt potensial, lære/avlære, 
 bevisstgjøring og endring! 
Hvor?
I våre lokaler eller hos våre kunder!


Hilsen fra Siv

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Takk for din refleksjon